بی اعتبار کردن مدارک دانشجویان علمی کاربردی دانشجویان حقوق دانشگاه علمی کاربردی نوعی تشویش در اذهان عمومی است .
بی اعتبار کردن مدارک دانشجویان علمی کاربردی دانشجویان حقوق دانشگاه علمی کاربردی نوعی تشویش در اذهان عمومی است .
حسن طغرانگار با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی ، رشته کارشناسی پیوسته حقوق ندارد و این بدان معنی است که در این رشته فوق دیپلم و لیسانس داریم که هر کدام از این مقاطع دو ساله است ، گفت : این موضوع متفاوت است با دانشجویانی که از ابتدا به مدت چهار سال برای مقطع کارشناسی تحصیل می کنند که این مزایایی داشته و در عین حال معایبی نیز دارد .
وی افزود : بی تردید دانشجویی که قصد دارد در مقطع کاردانی یا کارشناسی تحصیل کند ، قرار است که یک فرد مهارت محور باشد ، یعنی نمی خواهد تئوریسین حقوق باشد ، بلکه می خواهد در عمل کار کند ، بنابراین سرفصل های دروس ، چه عنوان شان و چه محتوای شان کمی با این وضعیت منطبق شده است .
این مسئول ادامه داد : اگر بخواهیم سرفصل های دوره کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی را با سرفصل های دروس حقوق که مصوب وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری بوده و در همه دانشگاه های نظری تدریس می شود ، انطباق دهیم ، مقداری متفاوت است ، البته تفاوت این سرفصل ها زیاد نیست و این تفاوت به این خاطر است که دانشجویانی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل میکنند را مهارتمحور بار بیاوریم .
طغرانگار با یادآوری اینکه در سال ۹۳ کانون وکلا اظهار کرد که دانشجویان رشته حقوق دانشگاه جامع علمی کاربردی چند درس را نمی گذرانند و برهمین اساس نمی توانیم این دانشجویان فارغالتحصیل را در آزمون وکالت پذیرش کنیم ، اظهار کرد : دانشگاه جامع علمی کاربردی برای حل این مشکل ، انعطاف نشان داد ، به این معنی که این چند درسی را که کانون وکلا مطرح کرده بود را نیز وارد سرفصل دروس کرد ، به همین خاطر تغییری در سرفصل ها داده شد تا ایرادی که کانون وکلا به آن می گرفت ، برطرف شود .
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان تاکید کرد : بعد از اعمال این تغییرات در سال ۹۳ ، دانشجویانی که بعد از این سال در همه گرایش های رشته حقوق دانشگاه جامع علمی کاربردی فارغ التحصیل شوند ، هیچ مشکلی برای شرکت در آزمون وکالت نخواهند داشت و فقط باید خود را به لحاظ علمی تقویت کنند تا در این آزمون پذیرفته شوند .
این مسئول گفت : دانشگاه جامع علمی کاربردی متعلق به شخص خاصی نیست ، بلکه ظرفیتی است در آموزش کشور که اسناد بالادستی نیز تقویت این دانشگاه را مورد تاکید قرار می دهد . امروز سهم دانشجویان علمی کاربردی از دانشجویان کل کشور ۱۵ درصد است که باید در پایان برنامه ششم توسعه به ۳۰ درصد افزایش یابد و این بدان معنی است که باید ظرفیت این دانشگاه تا پایان برنامه ششم توسعه ، دو برابر شود .
وی با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری به صراحت فرمودند که دانشگاه های فنی و حرفهای و علمی کاربردی باید تقویت شود ، ادامه داد : وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری کارگروهی در شورای گسترش مختص رشته های علمی کاربردی دارد و به لحاظ توسعه نیز ما متوجه شدیم که اگر آلمان بنز تولید می کند و ما کماکان به دو شرکت داخلی خودروسازی خودمان ایراد می گیریم ، ایراد اصلی در مهندسان ارشد این دو شرکت نیست ، بلکه بیشترین ایردا متوجه تکنسین های این دو شرکت است و امروز ایران مراودات خوب و گسترده ای را با آلمان برقرار کرده و روابط بین الملل دانشگاه قصد دارد ارتباط نزدیکی با آن ها برای تبادل مدرس و دانشجو داشته باشد .
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان خاطرنشان کرد : اعتقاد راسخ به این مهم داریم که اگر می خواهیم توسعه پیدا کنیم ، به نیرو های ماهر نیاز داریم ولو در رشته حقوق ؛ چرا که این دانشگاه بر آن است تا یک دانشجوی رشته حقوق را از همان ابتدا ماهر پرورش دهد .
وی در ادامه خطاب به دانشجویان رشته حقوق این دانشگاه گفت : هیچ دغدغه و نگرانی برای حضور فارغ التحصیلان این دانشگاه در آزمون وکالت وجود ندارد .
منبع : ایسنا
مطالب تصادفی سایت
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©